Eräänä päivänä teki mieleni tekaista kahvipöytään jotain helppoa ja nopeaa. Ja mikäpäs sen helpompaa ja nopeampaa kuin vanhat kunnon kauralastut. Niiden ohje löytyy takuulla jokaisesta peruskeittokirjasta ja jos ei, niin netti lienee ohjeita pullollaan.
Itse kaivoin reseptin keittiöni luottokeittokirjasta (Aura Liimatainen: Parasta kotiruokaa) ja lisäsin mössöön kuivattuja karpaloita, rusinoita ja talousuklaata. Idea pälkähti päähäni eräissä lastenjuhlissa tarjotuista samantapaisista pikkuleivistä, joita tyttäreni ahmivat kilvan niin, että karkitkin jäivät kakkoseksi!
Siis hurjasti onnea iloisen perhetapahtuman johdosta! Selailin alaspäin postauksia ja ihailin vaaleanpunaisia pikkuleipiä ja sitten vasta tajusin, mitä varten ne olivat :-).
VastaaPoistaKiitos kiitos! :D
Poista