maanantai 28. helmikuuta 2011

Mustikkaa ja valkosuklaata

Valkosuklaisen mustikkamoussekakun ohje löytyi tällä kertaa Hellapoliisin herkkujen joukosta. Ja namskis, että oli hyvää! Sitä sokeria muuten laitoin yhden desin, ohjeessa kun oli käynyt pieni unohdus tuon määrän suhteen. Minun ja muiden kakkua nauttineiden mielestä tämä oli juuri sopiva määrä, päälle tuleva valkosuklaa kun on aika makeaa kamaa. Viimeistelin päällisen vielä sulatetulla taloussuklaalla: lusikasta valutin epämääräisiä suklaaraitoja päälle.

Sen valkosuklaan kanssa kaikki ei muuten ihan mennyt niin kuin Strömsössä... Laitettiin sitä Heidi-apurin kanssa vähän reilummasti kun näytti niin vähäiseltä se määrä. Iski siis ahneus ja kyllähän se tiedetään millainen loppu ahneella sitten on. Vaikka suklaasulan joukkoon lorauteltiinkin öljyä, se jämähti kakun päällä ihan kovaksi. Lopulta oli otettava suklaapyörylä kakun päältä pois, leikattava se valmiiksi paloiksi ja aseteltava palat uudelleen kakun päälle.

Kakku hävisi herkkusuihin kuitenkin nopiaan, vaikka tämä olikin 24-26 cm halkaisijaltaan. Johtuneeko sitten siitä, ettei kakusta voinut ottaa kuin yhden koon paloja, sattuneesta syystä...

P.S. Pinkki kakkualusta on muovinen ikealainen, jonka voi pestä ja käyttää uudestaan. Paketissa on neljä erilaista, joita varmasti tulette täälläkin näkemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)