tiistai 8. helmikuuta 2011

Aikuisen naisen kortti

Syntymäpäiväsankarittaren värimaailmaan sopiva onnittelukortti syntyi aika helposti tuon pohjalla olevan Rock Star -lehtiön sydänpaperin päälle. Päänvaivaa aiheutti oikeastaan vain paperi, jolle leimasin maagisen lukeman. Aluksi se oli pinkki, mutta sävy oli ihan väärä. Niinpä vaihdoin tuohon violettiin ja kas, hyvä tuli. Reunaan tuputtelin vielä mustaa leimaväriä.

Ihan pahnan pohjimmaisena on hopeinen kartonkipohja, ja samaa kartonkia on tuo kuviosaksilla leikattu ympyrä. Sen kiinnitin paksun kaksipuolisen teipin paloilla. Pinkkiä nauhaa, violetit ruusut, strassit... Valkea helmiäispaperi löytyi sattumalta vielä korostamaan onnittelutekstiä ja muita yksityiskohtia. Aika hieno etten sanoisi, ja sopii synttärisankarin sisustukseenkin!

P.S. Isännältä kysyin mielipidettä: ruusuilla vai ilman. Mies katsoi minua vähän hitaasti, kuin kysyäkseen että ihanko oikeesti se multa jotain haluaa tietää. Eikä meinannut ensin mitään sanoakaan. Mutta kun tivasin, niin sanoi että laita ruusut, niin on parempi. Ja niinhän se on. Hyvin koulutettu? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)