maanantai 17. syyskuuta 2012

Änkkipipo ja merkkarikortti

Tytöille on superhelppo keksiä neulottuja ja virkattuja lahjoja: nuken- ja barbinvaatteita ja asusteitahan ei voi koskaan olla liikaa! Vauvoille voi aina neuloa villasukat. Mutta mitä ihmettä voisi tehdä leikki-ikäiselle pojalle?! Aika tovin tätä ongelmaa pyörittelin mielessäni kunnes: HEUREKA!

Angry birdsin punainen lintu suostui aika helposti neulemalliksi. Piirsin ruutukaavan itse ja sain kuin sainkin hahmon tunnistettavaksi, omasta mielestäni jopa ihan onnistuneesti. Pipon neuloin lopulta tasona ja ompelin taakse sauman. Ensimmäinen yritys sukkapuikoilla jouti purkuun, koska oli kerrassaan mahdotonta saada kuvioneule pysymään kuosissaan. Hitusen tuo kinnaa vielä valmistuneessakin yksilössä, mutta olen silti tyytyväinen tekemykseeni.

Toivottavasti on myös 4 vuotta tänään täyttävä veljenpoikanikin, jolle pipon postitin synttärilahjaksi. (Kuvassa yllä pipo on malliksi meidän 3-vuotiaan tyttäremme päässä.)

Sain pipoprojektin sopivasti valmiiksi ennen sairaalakeikkaa. Seuraavana päivänä nimittäin päätti syntyä meidän kuopustyttäremme. Olipas myös hyvä, että olin ehtinyt kortinkin rääpäistä kasaan jo hyvissä ajoin.
 

8 kommenttia:

 1. Oikein lämpimät onnittelut perheenlisäyksestä! <3

  VastaaPoista
 2. Paljon Onnea vauvasta!

  Komea on tuo pipo,varmasti saajalleen mieluisa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Kyllä se kuulemma oli sankarille kelvannut; "Mistä Lennu-täti tiesi että Angry Birdsit on minun mieleen?" Njaa, Lennu-täti on hyvä arvaamaan... ;)

   Poista
 3. Onnittelut!! :) Ja änkkipipo on mahtava!

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitti! Näillä tuntuisi olevan kysyntää. Hain tänään vähän lisää lankaa, jos vaikka pari pipaa pukinkonttiin... ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)