sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Ihastuttava leima

Muistan hyvin kuinka lapsena ihailin tädin mökillä serkkuni sängyn yläpuolella ollutta kaunista julistetta. Joka kesä. Se oli niin ihana kuva. Niin... herkkä.

Vasta paljon paljon myöhemmin, aikuisena, törmäsin samanlaisiin kuvituksiin uudestaan. Ja tunnistin ne oitis. Sarah Kay. Edelleen ihastuttava.

Tässäpä sitten ensimmäinen Sarah Kay -leimaukseni. Tilasin nimittäin päivänä eräänä aika paketin tarpeellisia, suorastaan ehdottoman välttämättömiä tarvikkeita Craftica-askarteluverkkokaupasta ja sieltä oli kerrassaan ihan pakko tilata myös pari ihastuttavaa Sarah Kay -leimaa. Kun siellä kerta oli. Sanoinko varmasti riittävän monta kertaa "ihastuttava"?

Hattu ja lappuhaalarit on leimattu pinkille kuviopaperille, josta ne on sitten leikattu irti ja liimattu mustavalkoisen leimakuvan ylle. Enkä ryhtynyt kuvaa sen kummemmin värittelemään, se kun tuntui toimivan tässä kokonaisuudessa ihan näin.

Haitarikortille löytyi muuten suomenkielisen nimityksen lisäksi teko-ohje senttimetreissä (sain kaverilta vinkin ja linkin Fiskarsin sivuille), sellaista kun ensimmäisellä yrityksellä hieman kaipailin. Tällä toisella yrityksellä haitaritkin kääntyilivät jo paremmin sinne minne pitikin...

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)