maanantai 13. joulukuuta 2010

Tontun korttipajalla tapahtuu, vol. 4

Tonttu ei hellitä, ennen kuin kortit on saatu postilootaan! Tässä taas muutamia. Löysin postikonttorissa asioidessani lumihiutaleita tekevän paperileikkurin, ja johan sitä piti kokeilla hetimmiten. Tuolla siis oikeassa yläkulmassa hiutaleita. Lisäsin niille kaveriksi tuollaisen vähän hopeiselle kimaltavan tarrahiutaleenkin. Alhaalla oikealla taas 3D-kuva. Ylhäällä vasemmalla olevassa kortissa käytin valmiita piparkakkumuottikuvioita, alhaalla vasemmalla taas nappeja. Nämä ovatkin todella yksinkertaisia kortteja ilman suurempia krumeluureja, mutta pidän silti niistä kaikista.

Vastapainoksi piti tietenkin saada vähän blingblingiä. Oikealla ylhäällä ja vasemmalla alhaalla on aika samanlaiset kortit. Niissä käytin leivospapereita ja strasseja. Ylhäällä vasemmalla oleva kortti on ikään kuin samaa sarjaa, siihen "pitsit" on napattu kakkupaperista. Korttiin tuli jotenkin tuollaista Moulin Rouge -meininkiä, se on varmaan tuo punaisen ja mustan yhdistelmä, pitsit ja nauhat... Alhaalla oikealla onkin sitten vähän perinteisempää linjaa, vaikkakin valmiskuviot ovat kimaltavia ja nauhaakin löytyy. Pakettikortti on kiinnitetty samoin kuin toisessa samantapaisessa kortissa.

Perinteisempää joulukorttilinjaa edustaa tämäkin kaksikko. Taustapaperi on itse leimattua. Vasemmalla kranssi on 3D-kuva, jonka alle liimasin reivtyn palan ohuen ohutta vihreää paperia. Sepä ei sitten juuri muuta kaverikseen kaivannutkaan. oikeanpuoleisessa on käytetty paperin lisäksi kangasta, valmista pientä kehystä, valmista puukuviota (jonka tosin itse väritin ja koristin strassitarralla) sekä strasseja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)