lauantai 2. huhtikuuta 2011

Yllätys, yllätys - vauvakutsut!

Ystävättärelle järjestettiin yllätyksenä vauvakutsut, ja oma osuuteni järjestelyissä oli nyyttäriperiaatteella pidetyissä juhlissa luonnollisesti kakku. Olin jo aiemmin kehitellyt tämän sydämen tapaista "lahjapakettia" mielessäni, ja nythän sen toteuttamiseen tuli oivallinen tilaisuus. Itse asiassa ilman rusettia kakku muistuttaa hyvin paljon erästä aikaisempaa tekemystäni, jota nautittiin niin ikään naisten juhlissa.

Yllätys on vielä myös tulevan vauvan sukupuoli, joten kakun väreissä vähän kumpaankin viittaavia aineksia. Kakku on kuorrutettu ja koristeltu sokerimassalla. Tuo rusetti olikin muuten helpommin visioitu kuin tehty, mutta sainpas lopulta sentään jonkinlaisen aikaan, huh! Nyt ymmärrän, miksi tätäkin varten on olemassa valmiita muotteja... Marsipaanista olisi luultavasti saanut siisitimpää jälkeä, mutta olin lopulta kaiken sen ähräämisen jälkeen ihan tyytyväinen tuohonkin. Ainakin tiedän seuraavan kerran mistä aloittaa.

Sisältä kakku on silkkaa suklaata. Kaakaokakkupohja, suklaatäyte ja kaakaoinen kreemi. Lemon curdia sipaisin vähän makua piristämään. Aika ihastunut kohahdus kävi, kun päivänsankaritar oli silpaissut ensimmäisen siivun lautaselleen ja paljastanut kakun sisällön - naisten juhlissa suklaatäykkäri tuntuu usein aiheuttavan sellaista.

3 kommenttia:

 1. ihanainen kakku <3 maistuis kyllä mullekin ;)

  VastaaPoista
 2. Kakku oli kyllä kaunis ja tosi herkullista myös! Ei mikään kevytversio niinkuin tulevaa äitiä ensin peloteltiin.. hih!
  -HEH

  VastaaPoista
 3. Kiitos. Vaikka meinasi kyllä jo epätoivo yllättää tuon rusetin kanssa silloin yöllä... :D Ja juu, kuulkaa en mie rupee mihinkään lighteihin sotkeutumaan ollenkaan! ;D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)