torstai 22. lokakuuta 2015

Mainio Poni

Kuopus täytti syyskuussa kolme vuotta ja sen kunniaksi hän itse ehdottomasti tahtoi "Mainio Poni"-kakun (hauskasti taipui kaksivuotiaan suussa My Little Pony, ja termi on jäänyt meillä elämään). Ponihan muuttui matkan varrella moneen kertaan, mutta lopulta päädyttiin Sweetie Belleen.

Ja tässä tulos. Kuorrutuksen tein tuttuun tapaan sokerimassasta. Ei muuten ollut ihan niin helppo juttu tuo poni kuin etukäteen kuvittelin! Siinähän sitten sain leikata, liimata ja yhdistäää kuten tietenkin kunnon näpertäjän kuuluukin. Ihan täysin tyytyväinen en ollut lopputulokseen, mutta päivänsankaritar sentään huokaili asiaankuuluvan ihastuneesti.

Täytteeksi laitoin mustikka-valkosuklaamoussen. Kirjoitinkohan reseptiä mihinkään ylös? En edes muista... Jotenkin kummasti tuppaavat tässä elämänvaiheessa jotkut asiat haihtuvan päästä kuin konsanaan tuhka tuuleen. Mutta täytteen väri oli joka tapauksessa ihana, ja kakku maistui hyvältä! Siinäpä ne pääasiat. ;)

4 kommenttia:

 1. Teillä on kyllä ihania kakkuja juhlissa tarjolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Erja. Jostain kumman syystä meillä tuntuu vaatimustaso nousevan vuosi vuodelta. Kai se on vaan hyvä, et pitävät äipän virkeenä... ;)

   Poista
 2. Upea kakku!
  Meilläkin olisi 16-vuotias vielä huokaillut ihastuneesti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niinu! Ponit yhdistävät nykyään siis ikään katsomatta! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)