maanantai 2. huhtikuuta 2012

Farkkutyylii

Tuossa edellisessä postauksessa mainostamassani Papercraft inspirations -lehdessä oli kivan kylkiäislelun lisäksi toki myös kasoittain ihania korttiaskarteluideoita. Itse asiassa suorastaan koukuttavassa määrin. Huomaan plaraavani lehteä vähän väliä uudestaan ja uudestaan.

Ensimmäisten joukossa huomioni herättivät "poikakortit", joihin jatkuvasti kaipailen uusia ideoita. Pienille pojille keksii kyllä vaikka mitä, aikuisille miehillekin alkaa jo syntyä melko vähällä pähkäilyllä. Mutta vähän isommat pojat, teini-ikäiset, ovatkin ihan oma haasteensa.

Vaan nytpä löytyi oivallisia oivalluksia: farkku- ja tennarityyliä. Tämä kortti on oma variaationi lehdessä esitetystä ideasta. Itse asiassa sininen Papermanian Portobello Road -sarjan kruunupaperi taitaa olla täsmälleen samaa kuin esikuvassaan kuin myös tennarit (jotka saattavat olla hieman pienemmät minun kortissani?), jotka sattumoisin löytyivät varastoistani.

Onnittelutekstin päädyin leimaamaan. Mutta mikä paperi? Lehdessä kehotettiin skannaamaan omista farkuista farkkupaperia. Mutta minulla ei ole skanneria, eikä väritulostinta. Harkitsin ihan oikeaa farkkutilkkua, jota varmasti olisinkin käyttänyt ellen olisi päätynyt juuri tuohon tekstileimasimeen... Löysin kuitenkin paperisilppulaatikosta vaaleansinistä paperia.

Ihan sellaisenaan en paperia kelpuuttanut. Jotain jujua siihen piti vielä saada. Rosoa. Ja kuinka ollakaan tuosta ihmeellisestä lehdestä löytyi konsti: hiekkapaperi. Syntyikin ihanan rouhea pinta. Pyöristin myös paperin alla olevan paksun kartonkikappaleen kulmat hiekkapaperilla. Leimaus, liimaus ja valmista! Tennarin nauhat sekä pienet mustat tähdet lisäsin vielä loppusilaukseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)