keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Koukuttava kortti

Tämä on niin lystikäs kortti, ettei paremmasta väliä! Bongasin spinner cardin jokin aika sitten Katin-Kontin kuulumiset -blogista, ja idea sekä näytti että kuulosti hauskalta. Googlettamalla löytyi myös selkeitä video-ohjeita, joita pari vilkaistuani olin aika varma että itsekin pystyn moisen vekottimen luomaan.

Yllätys oli siltikin melkoinen saatuani kortin valmiiksi. Eihän tuota pyöritystä voi lopettaa! Pakko vain laittaa menemään uudestaan ja uudestaan ja uudestaan... Kerrassaan hilpeä!

Kyseinen kortti on vähän niin kuin koekappale, jonka tein miehelleni synttärin kunniaksi. Näinkin yksinkertaiseen ja tylsähköön korttiin tuli kummasti jujua parin viiden sentin kolikon avulla.

Kolikot on siis kiinnitetty toisiinsa tarratyynyllä niin, että päällimmäiseen kartonkiin leikattu kolo jää kolikoiden väliin. Pyöreä, leimattu numerokartonki on liimattu päällimmäiseen kolikkoon. Kitarakartonki on tietenkin kiinnitetty korttipohjaan niinikään tarratyynyillä. Kun korttia kallistaa sopivasti, numero lähtee pyörimään vallan vinhasti!

Alemmassa kuvassa taustalla näkyy myös synttärilahja: toilettilaukku tai oikeastaan pussukka, joka oli löytö Tampereen Kädentaito-messuilta. Proto Factoryn pussukka on design Linda Sipilä, ja päällistaskussa on insinöörille sopivaakin sopivampi rakennepiirustusprintti.

2 kommenttia:

  1. Haa, superhauska idea! Tollasia, kun joskus oppis tekemään! Tai edes jotain kortteja ;)

    VastaaPoista
  2. Tää oli kyllä yllättävän helppo tehdä, kun nuuski ohjeen tuolta YouTubesta! Eikä tartte paljon koristeiden kans kikkailla kun valkkaa värikkäät paperit. :D Varoitus: Saattaa aiheuttaa hysteerisiä hihityskohtauksia... ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)