maanantai 21. marraskuuta 2011

Enemmän

Romanttisen vintage-henkisen onnittelukortin tein rakkaalle, vanhoja elokuvia laillani rakastavalle ystävättärelle marraskuisen syntymäpäivän kunniaksi. Oli olemassa riski, etten pääsisi - Kädentaitomessujen takia taaskaan - synttäreitä juhlimaan, joten halusin panostaa korttiin osittain senkin takia vähän enemmän.

Kun ihan tavallisennäköisen kortin avaa...

...ta-daa! Nyt kun kortteilu on vienyt mennessään, kokeilen mielelläni vähän erilaisia juttuja. Tämän mallisen kortin olen bongannut muun muassa Annan blogista.

Tyttökuva on tarra, jonka liimasin kartongille, jonka kulmat leikkasin Fiskarsin kulmaleikkurilla. Kartonki on kiinnitetty taustapaperiin kohotarroilla. Kortin kansi nojaa papereiden kanssa yhteensopivaan haaraniittiin. Vanhasta aikakauslehdestä repäisin mainostekstin, koruaiheisen.

Kannen alta paljastuu virallinen syntymäpäivä leimattuna ja siirtokuvilla korostettuna sekä valkea kartonkikaitale, jolle vielä tekstasin henkilökohtaisen onnentoivotuksen.

Myös taustan koristelin papereilla ynnä valkealla satiininauharusetilla. Olen aina ollut oikeastaan "vähemmän on enemmän"-ihminen, mutta täytyy sanoa että joskus enemmänkin on ihan paikallaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)