perjantai 25. marraskuuta 2011

Telkkari. Nyt. Heti.

Joku muukin lienee huomannut joskus, että lapsille silloin tällöin iskee palava halu ja tarve saada jotain. MulleHetiNytJustiinsa. Seuraa kärttämistä ja vielä vähän lisää kärttämistä.

No sattuipa tässä tänään, ettei minulla juuri sillä hetkellä ollut tähdellisempääkään puuhaa kun esikoinen ilmoitti että nukkekotiin tarvitaan telkkari. Mitä nopeammin sen parempi - tietenkin.

Ja minkä telkkaritehtailijan maailma onkaan minussa menettänyt! Tee-se-itse-taulutv 15 minuutissa -tadaa! Nyt täytyy tietenkin huomauttaa, että sopivat tarvikkeet osuivat käteeni aivan sattumalta laatikoista joita pengoin ja kerrankin homma meni niin kuin Strömsössä, vaikka en sitä etukäteen suunnitellutkaan.

Töllöttimen jalka on siis rakennettu ikealaisen kattolampun mukana tulleesta mustasta johdon "lyhentäjästä" ja kahdesta puutikun pätkästä jotka sahasin sopivan kokoisiksi. Kyllä, täysmittaisella sahalla, mikä oli varmasti mielenkiintoinen näky keittiössämme... Pätkät väritin yksinkertaisesti mustalla tussilla ja liimasin "lyhentäjän" koloihin kiinni. Siihen rakennelmaan liimasin lopuksi mustaksi värittämäni pahvipalan, johon liimasin "ohjelmaksi" Pikkukummitus Lapasen kuvan.

2 kommenttia:

  1. Hei Lennu! Voitit blogini arvonnassa palkinnon nro. 2! Paljon onnea! Laitatko yhteystietosi minulle sähköpostilla santunmaja[ät]gmail.com, niin lähetän paketin sinulle maanantaina? :)

    Terveisin Santtu

    VastaaPoista
  2. Oooo, jeeee, vau!! :))) Miepä lähetän sulle mailia. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)