torstai 29. syyskuuta 2011

Melko hohdokasta arkea

Sattuneesta syystä meillä on nykyään elämässä - arkenakin - melko paljon blingblingiä. Tai ainakin minulla. Korujen tuloa ei voi estää...

Kirkkaista, keltaisista ja muutamista harmaan/hopean sävyisistä helmistä pujottelin kaulakorun kolmeen vaijeriin. Lukon kiinnityskohtiin jäi hiukka toivomisen varaa, mutta tällä tekniikalla saa varmasti ihan kivoja juttuja aikaan. Tuon kaulakorun kanssa voi sitten laittaa vaikka nämä:

Yksinkertaiset korvikset piristävät arkiasunkin. Ihanan aurinkoiset nuo helmet, jotka löytyivät helmikorukurssin aarteistoista.

Nämä hohdokkaat kuparinväriset korvikset syntyivät jo viikonlopun kurssilla. Samaan sarjaan tein myös kaulakorun, jonka kyllä suunnittelin kurssilla, mutta lopulta tein valmiiksi kotona:

Olisihan tuo muuten valmistunut aiemminkin, vaan piti käydä hankkimassa kuparinväristä koruvaijeria. Sillä samalla reissulla tuli tehtyä tietysti vähän muitakin "tuikitarpeellisia" hankintoja... Muun muassa lisää tarpeita näihin:

Korvikset ja rannekorun tein kaveriksi kurssilla ensimmäiseksi työksi tekemälleni kaulakorulle. Rannekorussa on hopeanvärinen salpalukko, jota kuvassa ei näy.

Mieheni, joka on aina yhtä innokas näiden näperrysteni suhteen, kyllä tunnustaa (liekö vain perhesovun säilyttääkseen?) että hienoja ovat, mutta ihmettelee samaan hengenvetoon milloin aion ehtiä käyttää "noita kaikkia". Pitää kai vain hankkiutua mahdollisimman moniin juhlallisuuksiin.

3 kommenttia:

  1. ihania, etenkin nuo korvakorut!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Erja ja Tiia! :) On aika kivaa kun yhtäkkiä saa tehtyä itselleen omannäköisiä somisteita, vieläpä tarvittaessa aika helposti ja nopeasti. Tämä on koukuttavaa, tosi koukuttavaa... :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)