lauantai 24. syyskuuta 2011

Helmikorukurssilla

Nyt minä opettelen tekemään korujakin. Ahjolan kansalaisopiston tiivis helmikorukurssi alkoi tänään ja jatkuu vielä huomenna. Sain tänään aikaan kaulakorun ja korvikset.

Kaulakoru on pään yli pujotettava vaijerikoru, jossa ei kiinnityshelmiä suurempia kommervenkkejä ole käytetty. (Siinäkin oli aloittelijalle kommervenkkiä kerrakseen, että saa kiinnityshelmen kohdistettua oikein ja puristettua tarpeeksi tiukkaan!) Korviksissa haastavin osuus oli korupiikin päähän kiepautettava lenkki. (Maikka sai homman näyttämään tosi helpolta...)

Vielä ovat tekniikat vähän hakusessa, mutta taisinpa innostua asiasta sen verran että eiköhän tässä rutiiniinkin päästä. Ja helmivarasto alkaa jo uhkaavasti karttua... Ongelma on siinä, etteivät yksinäiset helmet ainakaan vielä hahmotu päässäni järkeväksi kokonaisuudeksi. Siis armotonta kokeilua ja kantapään kautta mennään.

Olen jo pitkään katsellut ja etsiskellyt mustan sävyisiä koruja itselleni, nyt niitäkin sitten on. Ehkä huomenna kuitenkin jotain värikkäämpää?

P.S. Idean korvakorujen kuvaamiseen lasin reunalla pöllin Annalta.

2 kommenttia:

  1. Kiitos Milla! :) Itsekin olen tyytyväinen noihin, etenkin kun kyseessä ovat ensimmäiset tekeleet! :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)