lauantai 12. helmikuuta 2011

Muotiin mukaan

Tuubihuiveja on kauppojen hyllyt olleet pullollaan jo jonkin aikaa ja olen niitä minäkin aina välillä siellä hiplaillut. Olen kuitenkin saanut itseni hillittyä, kun kumminkin on olemassa jonkinmoinen taito tehdä mokoma putkilo itsekin.

Suuntaa antamaan löytyi helppo ohje ainaoikein-neuleella Novitan nettisivulta, ja kaapin perukoilta löytyi harmaita mohair-lankoja ammoisilta ajoilta. Vähäsen jäi kaihertamaan tuo harmaus, vaikka noilla täysin epäsymmetrisillä raidoilla huiviin saikin ihan kivasti eloa. Mutta kun tuon harmaan kanssa olisi niiiin hyvin sopinut joku pinkki tai fuksia! Sopivaa lankaa ei kuitenkaan tuolloin vastaan kävellyt, joten näillä mentiin.

Mutta eihän se ajatus rauhaan jättänyt, joten pistäydyin tässä päivänä eräänä Lankamaailmassa, ja ostin fuksian väristä villalankaa. Sen verran reilusti että huivin kaveriksi saanee vielä vaikka säärystimet tai sukat tai vaikka pipon...

4 kommenttia:

 1. Älyttömän kivan näköinen! Tyylikäs noin harmaana mutta tosiaan se fuksia sopisi sekaan ihan mukavasti :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos. Täytyy ehkä ostaa fuksian värinen talvitakki! ;) Ei vaan, mulla on olemassa oranssi mohair-pipo ja -sormikkaat, niiden kanssa tuo sopii myös eikä ole niin ankean harmaa look. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos vierailusta blogissani, siten löysin sinun blogiin ja täällähän onkin kaikkea kivaa! Liityin lukijaksesi :)

  Tuo tuubihuivi on tosi hieno!

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Lisää jengiä, jeee! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)