tiistai 17. elokuuta 2010

Blingbling beibe

Jotakuta viehkeää leidiä voisi vaikkapa tällä kortilla onnitella. Miksei miestäkin, jonka tietää arvostavan tämäntyyppistä naiskauneutta...


Tuon kultaisen nauhan leikkasin lahjapaperijämän reunasta ja sommittelin rusetiksi liimaamalla. Strassitarra kruunaa blingblingin. Betty Boop on tarra. Sen kanssa meinasi käydä hassusti - se kun osoittautui läpikuultavaksi ja olin jo aikeissa iskeä sen suoraan tuolle mustalle kartongin palaselle!

Sain Bettyn kuitenkin viime hetkellä läntättyä valkoiselle kartongille ja leikattua sitten ääriviivoja myöten. Kartonki oli kumminkin melko järeää, ja kapeissa kohdissa kuten nilkoissa se väkisinkin hieman ruttaantui. Niinpä tein ruttuja kauttaaltaan koko kuvaan, eikä se näyttänyt ollenkaan hullummalta. Bettyn ääriviivat ovat ohuelti kultaiset, mikä ei kuvassa kovin hyvin näy. Siitä kuitenkin tuo nauhan ja rusetin väri.

Loma-askartelu ei ole kyllä niin helppoa kuin voisi kuvitella, varsinkaan jollei ole selkeää visiota tai jos visio ei osoittaudukaan toimivaksi. Vaihtoehtoja kun ei tietenkään ole mukana samalla tavalla kuin kotona laatikoita penkoillessa olisi... Eipä silti, kyllä tälläkin reissulla on askartelutarvikkeita taas ihan kiitettävästi varastoihin haalittu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)