perjantai 12. marraskuuta 2010

Kiitos lainasta

Saimme ystäviltä lainaksi lastenvaunut ukkilan ja mummulan käyttöön, niin ettei meidän tarvinnut joka kerta raahata omia mukaan kaiken muun tavarakaaoksen lisäksi. Kakkosvaunut olivat oiva apu, joten ne palautettuamme (kuopus ei enää perusta vaunuissa nukkumisesta juurikaan) oli mielestäni syytä kiittää. Kiitoslahjoja on niin kamalan vaikea keksiä, joulukin tulollaan ja kaikki inspiraatio suunnattu jo pukinkonttihommiin. Mutta päätin yrittää panostaa korttiin, ja lopputulos oli ainakin itselleni mieleen.

Lintupaperi on tietenkin taas uudesta Green Stack -lehtiöstä. Myös Teuvonpäiväkortista tutut puunapit löysivät sopivan paikan. Mikä siinä onkin, että joku juttu saattaa lojua laatikossa pitkäänkin eikä tunnu sopivan mihinkään, mutta kun sille ensimmäisen kerran keksii käyttöä, ei loppua näy? Sitten jää taas levy päälle...

Ruskea paperi on tietenkin taas luottokamaa lahjapaperirullien hylsyistä. Vaaleankeltaiselle kartonginpalalle tekstasin kiitoksen itse kalligrafiatussilla, sattuipa löytymään aika hyvin lintujen sävyihin sopiva turkoosi väri. Ja sattuipa kerrankin olemaan vakaa käsi oikealla hetkellä!

Nuo tirpat muuten ovat minusta jotenkin hirmu sympaattisia, ihastuin niihin oitis. Kyseisessä lehtiössä on muitakin hauskoja eläinhahmoja, joita varmasti vielä käytän jahka vauhtiin pääsen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)