tiistai 30. marraskuuta 2010

Joulukalenteri korkataan huomenna

Varmaan aika monessa kodissa on pikkuväki mennyt tänä iltana nukkumaan intoa puhkuen. Paljastivat nimittäin päivän Pikku Kakkosessa, että huomenna saa sitten avata Sen Ensimmäisen Luukun. Mistäpä muustakaan kuin Joulukalenterista.

Parin kuvakalenterin lisäksi meidän perheessä availlaan tänä jouluna ensimmäistä kertaa äipän askarteleman kalenterin luukkuja. Muutamana vuonna se on jo ajatuksissa ollut, mutta toteutus on jäänyt muiden kiireiden jalkoihin. Nytpäs sain napattua itseäni niskasta kiinni. Sitä paitsi Ideaparkin Sinellin näyteikkunassa oli tosi hieno talon mallinen kalenteri, tulitikkuaskeista tehty.

Tämä omani on koristuksiltaan aika paljon simppelimpi versio, mutta voihan noita krumeluureja vuosien varrella lisäilläkin jos siltä tuntuu. Sisällön suhteenkin mahdollisuudet kasvanevat lasten mukana. 3- ja 1-vuotiaille on tiedättekös hiukka hankala keksiä kalenteriin laitettavaa pikkutilpehööriä, jollei halua jälkikasvulleen pelkkää karkkia tyrkyttää. Tai sitten mielikuvitukseni oli vain tilapäisesti köyhtynyt? Tyhjiä luukkuja ei sentään jäänyt, pari paikkausta ehtii vielä hyvin tehdä...


2 kommenttia:

  1. Tykätäänkö teillä rusinoista ja pähkinöistä.. Niitä vaan folioin sisään ja "luukkuun". Hieno kalenteri! Tuollainen olisi hienoa tehdä, mutta meillä käytössä vanha äitini tekemä kalenteri eli kangastaskuja juuttikankaalla. Sekin on tietysti ihana. Siis minusta :) -Henna-Elina

    VastaaPoista
  2. Tietenkin se on ihana, siihen liittyy varmasti paljon muistoja! :) Ja kiitos vinkistä, pähkinöistä nuo eivät taida juuri perustaa, mutta rusinoista sitäkin enemmän! ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)