lauantai 26. kesäkuuta 2010

Poikakorttikriisi


Tämä kortti syntyi ihan vain kokeilemalla. Ensinnäkin aloin penkoa kaappejani ja laatikoitani nähdäkseni mitä kaikkea 6-vuotiaalle pojalle löytyisi. Ei löytynyt kerrassaan mitään poikien juttuja, kauhistus! Kaiken maailman hempeitä pupuja ja kukkia ja nauhoja ja perhosia ja blingblingiä... Ei auttanut kuulkaas muu kuin ottaa nettikauppa apuun ja tehdä vähän tilauksia. Tulin siinä vähän villiintyneeksi ja tilailin yhtä ja toista - yllätys, yllätys. Mutta nyt on sitten varastossa vähän jotain poikain kortteihin sopivaakin.

Samana päivänä kun paketti putkahti postiin hain sen, ja illalla lasten mentyä nukkumaan ryhdyin sisältöä penkomaan ja ihailemaan. Ja tietenkin askartelemaan.

Leimasintekstiä kokeilin ensin ihan yhtenä liuskana, mutta se ei jotenkin miellyttänyt silmää. Leikkelin sen sitten paloiksi ja siitä tuli mielestäni ihan kiva. Alempaa tekstiä mietin ja mietin, lopulta päätin tekstata sen ihan itse uudella kynällä. Auton, laivan ja junan kiinnitin kuumaliimalla. Sininen laiva uhkasi jäädä taustapaperin varjoon, joten leikkasin sen taustalle pallon samasta kartongista, jolle tekstitkin tein.

Pojille on aina mielestäni ollut paljon vaikeampi niin ostaa lahjoja kuin askarrella kortteja. Ehkäpä tästä kokeilusta rohkaistuneena innostun kehittämään itseäni näissäkin.

2 kommenttia:

  1. pojille ja miehille on kyllä tosi hankala tehdä korttia, jotenkin kortteihin tulee aina tungettua jotain kukkia ja rusetteja ja muuta. miesten korteista ne täytyy jättää pois, niin mitä sitten oikein jää jäljelle.. :D

    hyvin olet kyllä onnistunut vaikeassa tehtävässä :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :D Näitä täytyykin ihan urakalla ruveta kehittelemään, ei tosiaan ole helppoa, ei. Pienille pojille vielä jotenkuten keksii, mutta entäs isoille miehille sitten... Huh!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)