maanantai 14. kesäkuuta 2010

Kukkia kakkuun


Tein tässä tavallaan uuden aluevaltauksenkin. Kakkuihinhan se liittyi ja materiaalitkin olivat vanhat tutut, mutta määrä ihan uusi! Askartelin nimittäin koristeet ystäväparin hääkakkuun.

Sokerimassasta tein eri kokoisia violetinsävyisiä kukkia Daisy-muoteilla. Lisäksi muotoilin veitsellä vihreäksi värjäämästäni massasta pieniä lehtiä. Lehtiruodit piirtelin muovisella massatyökalulla.Ylimpään kakkuun tein muotin avulla vielä kaksi perhosta sekä niille vähän suuremman, hieman sydämen mallisen lehden samaan tapaan kuin pikkulehdetkin. Kukat ja perhoset viimeistelin levittämällä siveltimellä pinnalle lilan väristä kristallipulveria.


Jännitin etukäteen lähinnä koristeiden riittävyyttä, koska aiempaa kokemusta tällaisesta kakkujen määrästä ei minulla ollut. Mutta ainakin kakkukokonaisuus näytti hyvältä, eikä siltä että koristeet olisivat kesken loppuneet. Toinen jännityksen aihe oli sitten kuljetus ja kukkasteni kestävyys. Paljon kuplamuovia ja pieniä rasioita, ja niin vain ne selvisivät kunnialla automatkasta.

Suklaakakut teki häihin pestatun pitopalvelun väki, ja he myös asettelivat koristeet kakkujen päälle - tosi kauniisti! Koristeiden värit korostuivat kivasti suklaan päällä, ja olihan se kakku varsin maittavaakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)