sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Virkkasin tennarit

Törmäsin virkattuihin koristossuihin ensimmäisen kerran kaiketi Facebookissa kaverin tekemyksiä ihaillessani. Aivan mielettömän söpöt! Nettiä penkoessani törmäsin näihin useammassakin blogissa. Lähes kaikkialta johti linkki brasilianportugalinkieliseen ohjeeseen. Passo-a-passopa hyvinkin, todella havainnolliset kuvat ohjeessa on ja kun tarpeeksi jaksaa scrollata, löytyy lopusta ihan pätevä englanninnoskin. Vielä piti googlata virkkaussanasto englanti-suomi ja sen jälkeen pärjäsikin jo ihan kivasti.
 
Ohjeesta ei tarkalleen ottaen selvinnyt mitä kokoa valmiit tennarit ovat (muuta kuin että vauvalle ovat). Minä virkkasin puuvillalangan sijaan suomalaisiin talvioloihin sopivammalla perinteisellä sukkalangalla eli Novitan Seitsemällä veljeksellä, kolmosen virkkuukoukulla ja sain lopputulokseksi suunnilleen koon 20 tossut, jotka mahtuvat passelisti 1-vuotiaan kummipojan jalkaan.

7 kommenttia:

 1. Vitsit miten ihanat! Malli ja tietenkin tuo pienenpieni koko <3 !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pienenpienessä koossa on toden totta aina jotain supersöpöä! :)

   Poista
 2. Hups, täällä on bittiavaruus näköjään tehnyt tepposia. ;) Mutta joo, tykkäsin itekin mallista kovasti, eikä homma edes ollut kovin vaikea kun oli hyvä ohje! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)