maanantai 26. marraskuuta 2012

To a Fabulous Friend

Koruja rakastava ystävättäreni täytti pyöreät 30 vuotta, eikä siihen paikkaan oikein mikään muukaan lahja paremmin passannut kuin tämä. Ranneketju ja korvakorut ovat sterling-hopealangasta ja Swarovskin kristalleista omin pikku kätösin rakkaudella väännellyt. Myös ranneketjun lukko on samaista hopeaa. Sitä en sentään itse askarrellut, vaikka myöhemmin kyllä tajusin että olisin voinut lukonkin itse näpertää. Ainakin jonkinmoisen.
 
On muuten pakko tähän väliin kehua supernopeaa toimitusta: tein tilauksen Helmikori.fi-verkkokaupassa torstaina ja jo perjantain päiväposti kolautti paketin luukusta minulle! Lahjalaatikko löytyi Prismasta, pehmusteet kaapin periltä.
 
Kortti syntyi Tampereen Kädentaitomessuilta tehdyistä hankinnoista: Papermanian Art Deco-sarjan kuvilla, strasseilla ja leimoilla, joihin yhdistelin sitten kaikenlaista omista kätköistä löytynyttä ekstraa.

Takakannen leidin leimasin ensin mustalla värillä, minkä jälkeen leimasin osittain päälle pigmenttimusteella ja embossasin nuo osat kultaisella kohojauheella.
 

Avattu kortti paljastaa sitten kaikenlaista pientä, vaikkakin melko yksinkertaista yksityiskohtaa: washiteippiä, ikkunaa, sulkia, strasseja, embossauksia... Sopivia tekstileimoja ei sattunut kuin tuo yksi "To a Fabulous Friend", joten loput tekstailin tyyliin sopivasti käsin.
 

2 kommenttia:

  1. Ihan mieletön kortti! Olet todella taitava :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos. Olen kyllä kieltämättä itsekin tyytyväinen lopputulokseen. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)