perjantai 5. lokakuuta 2012

Rapakon taakse

Sinne lähti ystäväperhe, merten taa asumaan. Tuollaista elämänmuutosta täytyy muistaa vähintäänkin kortilla. Läksiäislahjaa mietin, mutta tavaraa en viitsinyt enää enempää muuttokuorman mukaan tyrkätä...
 
Jotenkin tuo Art Impressionsin leimakuva (Golden oldies, Garage sale Maude) tuntui kuvaavan kaikkea sitä muuttoruljanssia melko hyvin. Joku saattaa huomatakin, että rajasin leimasta Garage sale -tekstikyltin pois - aivan tarkoituksella siis. Toisaalta se olisi voinut kuvaan jäädäkin, sillä tähän operaatioon sisältyi myös paljon kirpputoreilua, jolla hankkiuduttiin eroon ylimääräisistä tavaroista.
 
Väritin kuvan Promarkereilla, joita minun oli käytävä ostamassa lisää vartavasten saadakseni värit sopimaan kortin muihin jenkkiväreihin. Oli ihan pakko. Niin vastenmielistä kuin se minusta olikin. Krhm. Saatoin kyllä ostaa samalla muutaman muunkin värisävyn. Ja pari muutakin juttua. Kun kerran olin ostoksille lähtenyt. Eli sillä välin kun toiset myyvät kamojaan, toiset - no niin.
 
Leimakuvan ja paperien lisäksi kortissa on käytetty teippejä, sirkkoja ja dymoa. Sirkkoja kokeilin ensimmäistä kertaa, niitäkin varten piti tehdä joitain hankintoja. Dymotekstit on kiinnitetty korttiin tarratyynyillä. Kortin taustapuoliakin on koristeltu, mutta niistäpä tietenkin unohtui ottaa kuva, kun kortti pitikin jo kiireellä toimittaa lähtijöiden matkaan.
 
Terveisiä nyt sinne Ameriikan maalle; onnea ja tsemppiä ja kaikkea hyvää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)