tiistai 5. kesäkuuta 2012

Korviksia, korviksia, enemmän korviksia...

Korvakorut syntyvät niin petollisen nopeasti, että tein niitä viikon aikana kai kymmenet. Arvoitus on edelleen, kuka niitä kaikkia ehtii käyttää ja missä ihmeen vaiheessa, mutta onpahan näitä nyt joka lähtöön. Huomaan tekeväni nykyään vähän väliä löytöjä korurasioillani (luit oikein, se on monikossa). Löytöjä, joita en muistanutkaan omistavani. Ei niistä tosin raaski luopuakaan!

Sininen ei yleensä ole ihan omimpia värejäni, mutta noihin pisaraisiin korvakoruihin tykästyin vallan. Niistä tuli jotenkin... ihanasti solisevat.

Toiset siniset ovat pidemmät, mutta paljon yksinkertaisemmat: nelikulmaisia helmiä helmilinkeissä.

Valkeaa ja kultaa tein ajatellen korvakoruja tämän varhaisemman ranneketjutekemykseni kaveriksi. Koruissa käytetyt helmet ovat peräisin samasta setistä. Nämä poikkesivat vähän siitä petollisen nopeasta linjasta. Ei nimittäin sitten ollutkaan ihan tuosta-noin-vain vasemman käden juttu ujuttaa helmiä piikkiin neliön keskelle.

4 kommenttia:

 1. Aivan ihanat ja upeasti luonnossa kuvatut!

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos. :) Landella oli niin helppoa ja varsin houkuttelevaa ottaa ulkokuvia: sen kun pihalle astuu, niin kivi on siinä ja omenapuukin ihan hollilla. Kotona ei jaksa nähdä vaivaa että lähtis noita piiperryksiään pihalle rahtaamaan ja kuvauspaikkoja etsimään. Ihan riittävästi actionia saada nuo kaks venkulaa ulos... :D

  VastaaPoista
 3. Hei, kivoja korvakoruja joka lähtöön. Ja olet kuvannut ne kauniisti.

  Eksyin tänne ekaa kertaa ja täytyy sanoa, että viihdyin hyvin.

  VastaaPoista
 4. Kiitos, Ninni! Kiva kun kävit, ja vielä kivempaa että viihdyit. Pistäydy toki uudestaankin. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)