keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Purnukan uusi ilme

Välillä on kuulkaas aika vaikeaa saada varsinkin pehmeät tai vähän erikoisen muotoiset paketit siistin näköisiksi. Jonkinlainen ratkaisu pulmaan saattaa piillä keittiön purnukoissa.

Erilaisia tuunattuja purnukoita esitteli blogissaan muun muassa Kati, jonka ansiosta sitten muistin taas tämänkin mahdollisuuden. Viime jouluksihan tuunasin kyllä pahvirasian sekä korkean sipsipurkin.

Täksi jouluksi oli sopivasti tyhjentynyt suklaavohvelipurnukka, joka niinikään sopivasti lojui tiskipöydällämme jatkotoimenpiteitä odottamassa, kun tuon Katin postauksen bongasin.

Värit valitsin tietoisesti ei niin perinteisen jouluisiksi. Se tuntuu itse asiassa olleen tänä jouluna suorastaan trendikästä. Kannelle en tehnyt mitään (tiskasin kyllä!), se on purkin oma kansi. Se kun tuntui sopivan väreihin ihan kivasti, joten mitäpä sitä muuttamaan. Toisaalta jos purkin haluaa ottaa uusiokäyttöön vaikkapa kynätelineeksi tms., voi kannen surutta heittää menemäänkin. Purkin voi toki käyttää uudestaan myös pakettina.

Lasten paketteihinhan tämä ei tietenkään ole mikään ratkaisu. Eikös se ole nimenomaan osa joulun viehätystä repiä hullunraivolla niitä papereita ja viskellä ne sikinsokin pitkin lattiaa niin, että lopulta ei voi olla varma menikö niiden mukana takkaan joku kallisarvoinen lahjuskin.

Mutta aikuisille, jotka ehkäpä jo osaavat avata pakettinsa maltillisesti seuraten välillä huvittuneina pikkuväen joulumaniaa ja jotka mahdollisesti ehtivät arvostaa lahjansa kääreenkin kauneutta, heille tykkään ojentaa ajatuksella koristellun paketin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)