torstai 5. toukokuuta 2011

Mistä on pienet pojat tehty?

Vauvabuumi on tosiasia! Tuntuu että viime aikoina on tullut tehtyä lähes yksinomaan näitä vauva- ja kastekortteja. Mutta sehän on ainoastaan mukavaa, ja pääsee oikein urakalla söpöilemään. Tyttövauvoille olen lähiaikoina enemmän askarrellut, mutta syntyyhän noita poikiakin taas.

Tulin taannoin vauvakutsuilla luvanneeksi oikein vimpan päälle kortin vauvan synnyttyä, kun kutsuille mennessä oli sattunut sellainen emämunaus, ettei matkassa ollut korttia ensinkään! Kakku vei kaikki ajatukset, ilmeisesti. Selailin sitten paria omistamaani Docrafts Creativity -lehteä, kun muistelin niissä olleen joitain erikoisempia korttimalleja. Ja sieltähän tämä "Push 'n Pull"-kortti sitten löytyikin.

Eikä ole edes kovin vaikea juttu! Netistä löysin video-ohjeen tämän "mekanismin" tekemiseen. Mutta jouduinhan minä sen kanssa lopulta vähän värkkäämään, kun en videota kumminkaan pyörittänyt korttia tehdessä.

Videolla käytetään tietenkin leikkureita ja kaikkea muuta näppärää, mutta pärjäsin kyllä ihan hyvin saksilla. Kapeaa kaksipuoleista teippiä käytin kiinnityksiin minäkin, vaikkei omani tulekaan ihan yhtä kätevästä vekottimesta kuin video-ohjeessa. Kaikesta huolimatta yllättävän helppo tehdä, ja hauska juju korttiin.

Paperit ovat taas hyvinkin sekalaista seurakuntaa varastojen kätköistä, tekstaukset omaa käsialaa ja koristeena helmitarroja, kakkupaperin reunaa, pätkä silkkinauhaa sekä paperikukkia.

Omat onnentoivotukset lisäsin pitkällisen harkinnan jälkeen vetoliuskojen valkoiselle taustapuolelle. Onnittelut vielä uudesta perheenjäsenestä ja tervetuloa maailmaan, vauva!

1 kommentti:

  1. Detta är en fantastisk bild av situationen, jag tror inte jag riktigt har sett det ur det perspektivet förut.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)