torstai 17. maaliskuuta 2011

Hattaraisen hempeää

Kävimme katsomassa ystäväperheen kolmatta prinsessaa ensimmäistä kertaa, ja onhan mukana toki oltava rotinoiden saatteeksi asianmukainen kortti. Minut tuntevat saattavat hieman hämmästyä. Ihan näin vaaleanpunainen ei nimittäin yleensä ole tyyliäni. Mutta arvatkaas mitä? Tykkään tästä kortista aivan hirmusti!

Söpön vaaleanpunaiset paperit, vähän pitsireunaa kuviosaksilla, valkoinen höyhen. Kehykset tekstille leikkasin itse käsintehdystä valkeasta paperista. Apumuottina käytin muuten leimavärikoteloa, tosi kätevä ja sopivan kokoinen! Teksti on omaa käsialaa ja pohjana lahjapaperirullan hylsystä leikattu kartonkipala. Vaaleanpunaiset tarrastrassit vielä yksityiskohtana.

Vaikka maaliskuulla jo mennäänkin, pikkuneidin varpaita lämmittämään neuloin vielä villasukat, hattaraisissa sävyissä totta kai. Lanka on Novitan Wool Neliraita, eli koko sukat raitoineen päivineen tulivat samasta kerästä.

"Kun on oikein pieni
voi lentää linnun untuvalla,
nukkua orvokinlehden alla,
kun on oikein pieni."
-Hannele Huovi-

4 kommenttia:

 1. Voi kuinka ihania tuliaisia pikkuiselle ♥

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia. Pikkuisille on niin ihana tehdä kaikkea hempeää! Oon kai tulossa vanhaksi... ;)

  VastaaPoista
 3. Hei, tännehän saa kommentoidakkin. Ja olen hiukan myöhässä. Kiitos niin ihanista sukista lämmittämään meidän rinsessan jalkoja. Harmi kun ne jäi niin nopeasti pikkuisiksi.Säästän ne ja Eeva saa antaa ne sitten omalle lapsellensa.

  VastaaPoista
 4. Ooo, kiitos kiitos! Täytyy vissiin toivoa että Eeva saa joskus oman prinsessan. Vaikka miksikäs ei prinssillekin voisi pinkit sukat laittaa. ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)