sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Tontun korttipajalla tapahtuu, vol. 3

Illat vierähtävät edelleen askarrellessa. Näihin kortteihin olen käyttänyt erilaisia papereita (mm. lahjapaperin jämiä), nauhoja, nappeja, valmiita kuvioita, leimoja sekä 3D-kuvaa.

Tässä kortissa käytin tarranauhaa, jonka pujotin valmiin pakettikortin reiästä ennen kuin irrotin suojapaperin. Mustareunaiset peilikuviot ovat valmiita, myös tarralla kiinnittyviä.

Yllä näkyvässä kortissa onkin käytetty vähän kierrätysmateriaaleja: vihreä paperi on lahjapaperin jämiä, ja toivotuksen alla oleva ruskea taas sitä lahjapaperirullan hylsyä. Se sopii kyllä moneen! Haaranastan kiinnitys on pilkkupaperin ja korttipohjan välissä. Valkoinen huopasydän on valmiskoriste.

3D-kuvat ovat itse asiassa ihan kivoja. Näin pienissä tosin on aikamoinen näpertäminen, lähinnä leikkausvaiheessa. Pienillä, terävillä askartelusaksilla saa kuitenkin aikaan ihan siistiä jälkeä. 3D-kuvan alla on vihreää lahjapaperia, taustapaperin reunoja tuputtelin mustalla leimavärillä (näkyy paremmin ihan ensimmäisessä kuvassa ylhäällä).

Napit ja pitsinauha - ihan lemppareitani! Joulukorteissa toimivat vielä aivan ylihyvin. Tämä kortti on yksinkertainen, mutta tekstin koukeroisuus ja taustapaperin kuviointi tekevät siitä jo aika koristeellisen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)