sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Seiloripoika


Olen taas potenut näitä poikakorttiongelmia. Mikä siinä onkin niin hankalaa? Tällä kertaa työn alla oli kaksi vuotta täyttäneen veljenpojan kortti.

Taustapaperit ovat Tildaa, ja näitä taidankin jonkin verran käyttää pienten poikien kortteihin myös tulevaisuudessa. Paperien väleistä halusin paitsi edes hieman epäsymmetriset myös tummemmat, sillä valkoinen näytti - no, ei niin miltään. Väleissä on kapeat kaistaleet tummansinisävyistä kangasta. Väri on sävysävyyn tarran pojan puvun kanssa.

Tarra on samaa sarjaa kuin ensimmäinen uimapukuleidini, ja liimasin sen ruskealle kartongille, jonka reunoille on jälleen kerran näytetty kuviosaksia. Tarvitsee varmaan ostaa toisetkin vastaavat sakset että saisi aikaan välillä vähän erilaista reunaa...


Seiloripojan kehyksineen kiinnitin taustaan sellaisella paksulla kaksipuoleisella teipillä, jolloin korttiin tulee hieman kolmiulotteista tuntua.

Onnittelun tekstasin pitkän pähkäilyn päätteeksi alareunaan itse.

Ja paketti tietenkin teeman mukaan! Joku kehveli oli käyttänyt meiltä kaikki lastenlahjapaperit, joten jotain oli keksittävä. Niinpä sitten väkertelin Hesarista paperilaivoja ruskean käärepaperin koristukseksi. Siniset nauhat ovat kirjailulankaa (vai mitä se nyt onkaan nimeltään...?)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)