keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Arkistojen aarteet

Muutama "vanha" tekemys löytyy näytille ennen uusien valmistumista:Eddie Smiley. Iron Maiden -kakku rakkaalle miehelleni. Lakritsikinuskikuorrute, sisällä sitruunatäyte, koristeet sokerimassaa. Smiley on piirretty massan päälle elintarviketussilla.
Leppäkerttukakun tein 2,5-vuotiaan esikoiseni nimipäiväksi. Neiti oli silminnähden ihastunut! Värjätyllä sokerimassalla kuorrutettu herkku sai sisälleen hedelmäisen täytteen, ja kakun ja massan väliin kreemin. Mustat osat maalasin siveltimellä päälle pastavärillä. Slurps! Mutta kylläpä se tuijottaa...
Ystävämme Jonin kolmekybäsille askarreltiin tällainen herkkupeppu. Olihan se varsinainen palapeli kumpuineen kaikkineen, mutta apujoukkoina Elina ja Jonna olivat verrattomat. Kakun täytteet ovat samat kuin leppäkertussa. Stringien tekstaamisessa käytettiin taas elintarviketussia, lisäksi upotettiin hopeakuulia koristeeksi.

1 kommentti:

  1. Mitestänne on näin vaikee laittaa kommenttia.. no onnee plokille, vaikka mummielestä se mun ehdotus nimeksi olis tietty ollu parempi ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)