tiistai 26. helmikuuta 2013

Mennääks leikisti retkelle?

Jos mentäis retkelle, niin voitais pakata eväslaatikkoon voileipiä, päälle juustoa, salaattia ja tomaattia. Eiks niin?
 
Leivät on leikattu paksusta askarteluhuovasta. Se ei kuitenkaan ollut minusta riittävän paksua, joten leikkasin kaksi palaa kumpaakin väriä ja liimasin palat yhteen. Reunan siistin liimamalla leipäpalan ympäri ruskeaa kanttinauhaa, jota sattui löytymään juuri sopiva pätkä. Hullun tuuria...
 
Suuren Käsityölehden kylkiäisinä tuli joskus Prinsessaliite, jossa oli ohjeita prinsessamekkoihin, virkattuun teeastiastoon ynnä muun muassa näihin leivänpäällisiin. "Juustosiivut" on leikattu keltaisesta softiksesta. "Salaatinlehdet" ovat ohutta askarteluhuopaa, joka on pesty pyykkikoneessa kuudenkympin ohjelmalla (muun pyykin joukossa). Käpristyneestä huovasta leikkasin sitten tammenlehväsalaattia. Ja tomaattiviipaleet on virkattu kyseisen lehdykän ohjeen mukaan. Lanka on Novitan Miamia.
 
Eväsrasiaa en sentään itse askarrellut, Hello Kitty-laatikko löytyi Halpa-Hallista. Setti ojennettiin ystäväperheen kuopukselle synttärilahjaksi.

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Mustakin niistä tuli aika kivoja. Tomaatteja virkatessa piti kerta toisensa jälkeen hämmästellä, miten niistä tuleekin niin tomaattisiivun näkösiä, miten onkin joku keksiny!

   Poista
 2. Ai että, osaisinkohan tehdä tomaatinsiivuja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo vain osaat, helppoa ja nopeeta hommaahan tuo on! :)

   Poista
 3. Ihan suokki leikki tuo retkeily leipien kanssa. Kiitos. Oli ihan huikee ajatus ja toteutus!!

  Mirka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Hauskaa että lahja oli mieluinen! :)

   Poista
 4. Tosi kivoja materiaalivalintoja! Pitkään on omille lapsille ollut to-do -listalla leikkiruuat mut nyt tuli kyllä taas inspis, Kiitos! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ole hyvä! :D Kiva, että innostus tarttuu! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)