tiistai 14. elokuuta 2012

Koteja kännyköille

Naapurinrouvat tilasivat minulta kännykkäpusseja. Tilaajia oli toistaiseksi kylläkin vain kaksi. Homma lähti vähän lapasesta kun löysin helpon ohjeen paristakin eri lähteestä (Novita/DROPS Design).

Paksulla akryylilangalla (Novitan Katri) ja viitosen koukulla sain aikaan napakkaa jälkeä ja valmista nopeasti: tekaisin päivän mittaan lopulta kaikkiaan kuusi pussukkaa ja seuraavana päivänä vielä yhden lisää. Sitten loppui se lanka.

Muutaman ensimmäisen tein yksinkertaista mallia muuntelemalla "ripustuslenkin" pituutta: pari ranteeseen menevää, yksi kaulaan ripustettava, yksi lyhyt lenkki. Sen jälkeen alkoi syntyä läpällisiä muunnelmia. Näistä kaksi on ihan vain päälle käännettäviä läppiä (harmaa-vihreät) ilman mitään kiinnitystä. Yhteen laitoin nappikiinnityksen - hauska leppäkerttunappi on väriläiskä muuten harmaassa pussukassa.

Nämä pussukat on tehty älypuhelimille sopiviksi ja ainakin Nokia Lumia 610 mahtuu pienimpiinkin ihan sujauttamalla. Muutama on hitusen leveämpiä malleja, joita sovitin isännän jonkin verran isommalla Nokia E7-puhelimella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)