perjantai 29. lokakuuta 2010

Kiiltokuvakortti

Syntymäpäiväonnittelujahan se Lumikki siinä toimittaa. Kiiltokuva on liimattu kartongin palalle ja jostain skräppäyssetistä napattuun kehykseen. Samaisia kiiltokuvia oli silloin kun minä olin pieni ja omistin kiiltokuvakansioita! Näitä siis löytyy kaupoista edelleen, ja muitakin ihania nostalgisuuksia.

Rusetti on kiinnitetty kaksipuoleisella teipillä kehyksen kulman päälle, nauha on alla, eli ovat ihan toisistaan erilliset osat. Sattui löytymään varastojen kätköistä justiinsa kuvan värimaailmaan sopivia pikkunappejakin! Taustapaperisuikaleet on leikattu kolmesta erilaisesta paperista. Tätä kuulemma odotettiin kovasti (ei mitään paineita...), liekö odotukset täyttyneet?

P.S. Valaistusolot käyvät päivä päivältä kehnommiksi, eikä pokkarikamera oikein auta asiaa vaikka ihan toimiva kapine yleensä onkin. Mikä neuvoksi??

4 kommenttia:

 1. Hommaa pieni pöytäjalusta kameraan, niin voit kuvata ilman salamaa sähkövalossakin. Ja hei, Googlen ilmaisohjelma Picasa on aivan mahtava värinkorjaaja, käyttöliittymäkin on suomeksi :-D

  VastaaPoista
 2. On miulla aina tämmöisiä tee-se-itse-jalustoja käytössä, kamera on milloin minkäkin kirjapinon päällä. :D Täytynee ruveta noita kuvankäsittelyohjelmiakin käyttämään hyväksi. Kiitos vinkeistä! :)

  VastaaPoista
 3. Hihi, sitten, kun kyllästyt jalustarakennelmiin, kipaise Anttilaan tai Cittariin jalustaostoksille. Ei ne taida juuri pariakymppiä enempää maksaa. Ja Jakke suositteli pyöreäjalkaista, ei ole kuulemma niin kolhuherkkä :-D
  T. Marika, joka näköjään unohti nimensä tosta edeltä ;-)

  VastaaPoista
 4. Hahaa, jotenkin aavistin, että se olit sie, vaikka alkuun kyllä uteliaana ihmisenä mietiskelinkin. :D No jos Jakkekin kerran suosittelee, niin täytyypä muistaa tuo! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)