torstai 23. helmikuuta 2017

Hei hei hiljaiselo?

Hupsistaheijaa! Melkein vuosi on vierähtänyt viime päivityksestä. Kaikenlaista projektia on tuohon aikaan mahtunut, eikä pienin niistä suinkaan ole muuttomme omakotitaloon remontteineen kaikkineen. Mutta tuossa vuodenvaihteen tietämillä taisin melkein vähän niin kuin ikään kuin luvata elvyttää taas blogiakin. Facebookin puolella Näpertäjä onkin jo heräillyt horroksestaan, kurkatkaas vaikka!

Pitkän tauon jälkeen törmätäänkin pikku pikku probleemaan. Sen nimi on valinnanvaikeus. Nääs kun tekemyksiä on syntynyt jatkuvalla syötöllä, vaikka ne eivät blogiin saakka olekaan luikerrelleet. Ehkä muutama makupala sieltä täältä?



















Keskimmäinen tytär valitsi synttärijuhliensa teemaksi Harry Potterin. Siispä olohuoneemme sisustettiin Rohkelikon oleskeluhuoneeksi parhaan mielikuvituksemme mukaan, ja juhlapöydän kruunuksi askartelin kakun, jossa päällä oli tyylitelty Tylypahkan vaakuna ja reunassa Rohkelikon värit.



















Piirtäminen on viime aikoina kaapannut ajastani melkoisen kimpaleen. Ötökät ovat edelleen lempilapsiani, erityisesti hämppy ja leppis. Hämppy on niin monipuolinen ja taipuu moneen tarkoitukseen. (Hämppykorttien taustalla muuten yksi viime vuoden suosikkiprojekteistani: uuden kodin eteisen seinä, jonka tapetoin vanhojen tietokirjojen sivuilla. Rakastan sitä!) Ihmishahmot lisääntyivät viime vuonna myös, mutta viimeisin villitykseni on tekstaus. Siihen(kin) jäin iloisesti koukkuun joulun aikaan!



















Mutta minkäs sille mahtaa, kun ideoita pursuilee ja rönsyilee.

Olen jopa varovaisesti alkanut haaveilla ryhtyväni tekemään tilaustöitä ihan tosissani... Siis harkitsenko minä täällä tosiaan yritystoimintaa!? Kertokaapas, olisiko kiinnostusta? Voisitko sinä (joo, just sinä!) kuvitella tilaavasi uniikin, käsintehdyn kortin kummilapselle, hääparille, isoäidille...? Tai ehkä hääkutsut, konfirmaatiokutsut? Sisustustaulun? Joku on joskus ehdottanut minulle jopa lastenkirjan tekemistä. Ja kaikki tämä kuhisee nyt takaraivossa villisti...



















Vastapainoksi on tehnyt ihan hyvää välillä kaivaa neulomus tai virkkuu esiin, vaikka sillä osastolla inspiraatio on kieltämättä kokenut jonkinasteisen kolauksen. Sisustaminen on kuitenkin sattuneesta syystä ollut ajankohtaista ja koska suosin mielelläni kierrätystä, sain sentään vanhoista lakanoista leikkaamistani matonkuteista virkatuksi Hexagon-maton uuteen eteiseemme. Ohje löytyi Molla Millsin Virkkuri-kirjasta.



















Jospa tällä kimaralla saadaan blogi heräteltyä henkiin. Hypätkäähän taas kelkkaan ja pysykää kyydissä! <3 p="">


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)