maanantai 16. syyskuuta 2013

Yllätysrasia

Tämän pienen rasian koristelin rakkaan ystäväni yllätysjuhlapäivää varten. Ystävä mennä päräytti naimisiin jo puolitoista vuotta sitten - kertomatta aikeistaan etukäteen juuri kenellekään. Näin ollen hän jäi paitsi myös kaikista polttaririemuista. No, kuten joku lauantaina mainitsikin, yllätys yllätyksestä...
 
Ja vaikka rouva itse suorastaan tilasikin jotain pientä yllätystä ja vaikka aloimme järjestävässä joukossa ajoittain jo vaipua epätoivon partaalle, onnistuimme kuin onnistuimmekin yllättämään sankarittaren täydellisesti! Pientä jäynää piti toki keksiä. Olimme varanneet tankotanssitunnin koko porukalle ja siellähän pitää ottaa korut - erityisesti sormukset - pois (tosin emme tietenkään paljastaneet sankarittarelle heti varsinaista syystä). Sitä varten rasia on. Samalla se jäi muistoksi päivästä.
 
Rasia on Sinellistä, samaa sarjaa kuin joululahjaksi koristelemani hiukan pienempi rasia. Myös koristelu on hyvin samantyylinen: kultaa, pitsiä ja helmiä. Rasian päällystin Marimekon servetillä découpage-tekniikalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)